Din externa säljpartner

Att driva säljavdelningar är både utmanande och dyrt. Därför blir det för många ett naturligt val att anlita extern säljkompetens. Någon som gjort det många gånger tidigare. Någon som levererar ännu mer än nya kunder, någon som levererar värde.

Vi har specialiserade säljavdelningar inom:

01.

konsument-försäljning

Kvalitativ försäljning till konsument är ovanligt idag. Vi har goda vitsord och en gedigen erfarenhet.

02.

Mötesbokning

Dina säljare vill göra det de gör bäst, att ta möten och sälja. Låt oss boka mötena, dina säljare kommer tacka dig!

03.

företags-försäljning

Vi kan B2B. Kort eller lång säljprocess spelar ingen roll. Tillsammans hittar vi rätt lösning för dig.

04.

Värvning

Vill ni nå fler medlemmar eller träffa nya konsumenter som behöver era tjänster? Vi fixar det åt er.

Kunskap

Ensam är stark, men tillsammans är som känt ännu starkare. Ni kan era produkter och tjänster, vi kan sälja dem. Vi sätter samman ett säljteam för era behov och tillsammans bygger vi en långsiktigt anpassad säljavdelning.

Värde, på riktigt

Vår metodik bygger på värdeskapande. Era kunder ska välja er för de värden ni tillför och de ska förstå varför de ska stanna kvar hos er år efter år. Med kortsiktiga kampanjer och lösningar byggs inga långsiktigt kvalitativa kundrelationer. Därför jobbar vi för kunder som vill stanna. Det är värde på riktigt.

Konsument

400.000 nya kunder genererade till våra partners. Vår erfarenhet är till största del byggd inom försäljning av elavtal, medlemsvärvning och mötesbokning. Vi har även jobbat med allt från försäljning av radonmätningar till pensionslösningar. Vår erfarenhet av winback och våra tekniska lösningar med marknadens högsta aktivitetsnivå på säljarna gör att du inte missar några möjligheter.

Företag

4.000 nya företagskunder genererade till våra partners. Vi började med B2B-försäljning på uppdrag 2012 och har skaffat bred erfarenhet och ett starkt team företagssäljare. Vår erfarenhet bygger främst på försäljning av licenser, telecom och annonsförsäljning.

Vår säljavdelning kan bli din

Tillsammans hittar vi bortglömda, missade och självklart nya möjligheter för ett stabilt löpande kundintag och för din tillväxt. Hör av dig till oss och ta reda på vilket värde din nya säljavdelning kan ge dig.

Drottninggatan 18B, ÖREBRO

+46 (0)19 – 277 12 59

© 2019 ALDOVO

Stäng meny